135

Következő esemény

Tisztelt Partnerünk, Kedves Barátunk!

Az elmúlt hónapokban számtalan izgalmas projektet vittünk végig, melyek közül a legnagyobb büszkeséggel tölt el minket, hogy ismét kiadhatunk egy könyvet John C. Maxwelltől, melynek címe: Hogyan legyünk hatással az emberekre.

A John C. Maxwell és Jim Dornan szerzőpáros által írt könyv (eredeti címe: Becoming a Person of Influence) korábbi kiadása nagy népszerűségre tett szert hazánkban is, ezért a nagysikerű írópáros újabb kiadású, modernebb, és az azóta felnőtt új vezetőgeneráció számára is aktuális, átdolgozott verziójú könyvét most elérhetővé tesszük az Önök számára!

Feltétlenül szeretnénk Önnel is megosztani azt a rengeteg ötletet és meglátást, amivel szakmai és személyes életét is gazdagíthatja!

A nagysikerű, Hogyan legyünk hatással az emberekre című könyv november 19-én jelenik meg magyar nyelven, a Maxwell szeminárium napján! A szeminárium alapjául szolgáló könyv kedvezményes áron lesz elérhető aznap a résztvevők számára!

A szemináriumra olyan embereket várunk, akik a személyes és szakmai sikereik hátterében álló pozitív mentalitást szeretnék egy magasabb szinten is megosztani a társadalom és közvetlen környezetük számára.

 

Ezért engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk következő rendezvényünket, melynek címe:

Hogyan legyünk hatással az emberekre

Várjuk 2016. november 19-én mindazokat, akik szívesen tanulnak, hogy azután a hallottakat beépítsék, kamatoztassák életükben, vállalkozásukban, munkahelyükön, vagy éppen családjukban!

 

A szeminárium részletei:

Időpont: 2016. november 19. (szombat) 13:00-tól 20:00-ig | Helyszín: Park Inn by Radisson Budapest, 1138 Budapest, Szekszárdi u. 16-18.

Részvételi díj: 12.000 Ft/fő

A szeminárium díja tartalmazza az előadások alapjául szolgáló könyvet, a hozzá kapcsolódó jegyzetet, valamint a kávé-, tea- és ásványvíz-fogyasztást is.

Független előadónk:

Robert Pausic

a John Maxwell Team tagja, coach,
előadó, tréner,
nemzetközi marketing szakember.

A John C. Maxwell-től tanult alapelveket több évtizede
alkalmazza üzletében, profitáló vállalkozásában.

Szeretettel várjuk munkatársaival, kollégáival együtt!